• 078-6136510
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dinsdag t/m Zaterdag

Gazelle

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Gazelle is hiermee marktleider in Nederland en werkt hard aan uitbreiding van de organisatie buiten de eigen landsgrenzen. Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Gazelle is hiermee marktleider in Nederland en werkt hard aan uitbreiding van de organisatie buiten de eigen landsgrenzen.

In 1992 mocht Gazelle, ter ere van hun 100-jarig jubileum, het predicaat Koninklijk ontvangen
van Prinses Margriet.


Al vanaf 1892 doet Gazelle er alles aan om de mooiste kwaliteitsfietsen te maken die zo licht en comfortabel mogelijk rijden.  Door de jaren heen heeft Gazelle naam gemaakt op het gebied van innovatie en design.  Dit is terug te zien aan  de vele prijzen die ze hebben gewonnen met diverse modellen, die benoemt zijn tot Fiets van het Jaar, en modellen die goed uit tests zijn gekomen.

Gazelle verrast met een breed assortiment aan modellen, prijsklassen en kleuren en overtuigt door design en styling. Om zorgeloos te blijven fietsen, geeft Gazelle op alle frames en niet-verende voorvorken maar liefst 10 jaar garantie. Op verende voorvorken is dat 5 jaar en op andere onderdelen 2 jaar. De lak op een Gazelle is onverwoestbaar en in iedere kleur keihard en krasbestendig. Voor uw veiligheid hebben veel van hun fietsen automatische verlichting en een kwaliteitsslot met diefstal-preventiechip.
Alle frames en onderdelen worden uitvoerig getest in een testlaboratorium. De duur-zaamheid
van een Gazelle betaalt zich terug in lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde.

Of het nu in de stad is of juist tijdens lange toer- tochten, licht fietsen maakt elke rit comfortabeler.
Daarom maakt Gazelle steeds lichtere fietsen.  Niet alleen qua gewicht, maar ook qua rijbeleving, door toepassing van lichtgewicht onderdelen en slimme innovaties.  Hierdoor zijn Gazelle elektrische fietsen tot 10% lichter dan vergelijkbare modellen van andere merken! Bij de Lite- modellen van Gazelle loopt dit verschil zelfs op tot 20%.

De Gazelle fabriek is door de jaren heen diverse keren uitgebreid en verbouwd om zo ruimte te scheppen voor de verdere groei en ontwikkeling van Gazelle. Anno 2014 was het tijd voor een nieuwe stap!


© 2024 Baartman-Bikes. Alle rechten voorbehouden. Design mVm-Webdesign