• 078-6136510
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dinsdag t/m Zaterdag

Onze Fietsverzekering

Onze Fietsverzekering

ENRA fietsverzekering
Van uw nieuwe fiets wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Jaarlijks worden in Nederland ruim 700.000 fietsen gestolen. Helaas is fietsdiefstal niet geheel tegen te gaan. Maar u kunt zich er wel goed op voorbereiden. Met de fietsverzekering van ENRA verzekert u zich 3 of 5 jaar lang van onbezorgd fietsplezier. U kunt zowel nieuwe als tweedehands fietsen goed verzekeren bij ENRA. Voor elektrische fietsen heeft ENRA een speciale E-Bike verzekering met extra gunstige premies en voorwaarden.

Kies de verzekering die bij u pastENRA heeft twee verzekeringspakketten: een diefstalverzekering die dekking biedt bij diefstal en een uitgebreide cascoverzekering. De cascoverzekering dekt naast diefstal ook de schade aan uw fiets. Ook verhaalsrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering én pechhulpservice zijn standaard inbegrepen bij de cascoverzekering.  

ENRA hanteert geen afschrijving op nieuwe fietsen gedurende de verzekerde periode.
Of uw fiets/E-Bike nu in het eerste of in het laatste jaar van de verzekering wordt gestolen, ENRA levert een nieuwe gelijkwaardige fiets/E-Bike uit.  Daarnaast is een prijsstijging van 4% per jaar van toepassing in het 1e tot en met het 4e jaar, met een maximum van 16%.   Bij schade aan uw fiets betaald u een eigen risico van € 35 per gebeurtenis.

Bij aankoop van een nieuwe of tweedehands fiets kunt u direct bij ons in de winkel een verzekering laten afsluiten.  U kunt uw nieuwe fiets tot 1 maand na aankoop verzekeren.

Contact informatie
ENRA verzekeringen bv is van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag tot 16.45 telefonisch bereikbaar (0228-520000).


Nederland FietslandVoor fietsevenementen, kijk ook op www.nederlandfietsland.nl

 

© 2024 Baartman-Bikes. Alle rechten voorbehouden. Design mVm-Webdesign